Компанија

JОФА ТЕКС е компанија која повеќе од 20 години успешно работи на пазарот во регионов и во светот. Со повеќе од 5 милиони метри на залиха од сите видови на материјали во нашиот магацин и брзиот сервис на испорака на материјалите ЈОФА ТЕКС се вбројува во најсериозните и најголемите добавувачи на текстилни материјали во регионот и во светот. Нашата желба за успешно извршување на секој предизвик, поставувањето на нови цели и соочувањето со нови предизвици не става чекор напред пред другите.

Магацин и администрација

Магацинскиот простор на ЈОФА ТЕКС се простира на 3000 метри квадратни под покрив и 9000 метри квадратни отворен простор, кој располага со над 5 милиони метри на сите видови материјали – лотови од наши колекции и регуларни материјали. Просторот е организиран на начин на кој брзо, ефикасно и професионално дозволува да се извршуваат сите работи. Со организацијата на просторот и со спремноста на нашиот персонал се заштедува време во испораката на материајлите.

Саеми

TECHNOMEBEL 2019 - Sofia

56th Belgrade Furniture Fair

СКОПСКИ САЕМ

МЕБЕЛ 2017 Скопски Саем ОД 21 ДО 26.03.2017

43. Меѓународен саем на мебел, опрема за домаќинства и јавни објекти, репроматеријали и машини за индустрија на мебел.

World of furniture

Софија ОД 19 ДО 23.04.2016

Biffe Sim

Biffe Букурешт, Романија 2016, ОД 14 ДО 18.09.2016